Mitä ovat erityiset Greatest OnlyFans -biografiaohjeet? 29 Best OnlyFans -elämäkertaneuvoja

Yksityiskohtaiset tiedot sisällön tyypistä, kuka hän on, ja voit tarkalleen, mitä hän tekee. Keskustelu siitä, että hän vastaa kaikkiin viesteihin, on suuri kannustin saada ihmiset allekirjoittamaan. Koska OnlyFansilla ei ole riittävää ulkoasutilaa, monet mahdolliset kannattajat leikkivät muilla tavoilla paikantaa hahmonsa, kuten Google-kyselyillä ja sinun OnlyFansin hakukoneiden web-sivustoilla.Viihdytä yleisöäsi, jolla on hoitoon tarttuva ensimmäinen lause, jonka jälkeen ne merkitään sisäpuolelle ja sitten käyttämällä useita ääriviivoja yhden aikaosan sijaan (kun tyyli toimii eduksesi). Kirjaudu ulos erityinen hengitystila, joka vaihtelee välillä jokaisesta osiosta, jotta sisältö olisi todella sujuvampaa katseelle – muista, että yksi asia, joka on yli tuhat merkkiä, ei näy ennen hienoa “harkitse paljon enemmän” -vaihtoehtoa. Aasialainen Erinomaisen naisen elämäkerta osoittaa yksinkertaisuuden tehokkuuden ja välittää sisällön tehokkaasti hyödyllisten bullet-kohteiden ansiosta.

Niinpä juuri ennen OnlyFans-bioksen kirjoittamista laskeudu asiakkaan saappaisiin ja mietit, mitä haluat kohdata OnlyFansissa. Esimerkiksi kun olet aikuinen sisällöntuottaja, löydä tuoreita upeita asentoja, malleja ja kokemuksia. OnlyFans googlettaa kaikki omaan elämäkertatekstiviestiisi sisältyvät tutkimuslausekkeet sekä kirjautumisnimesi ja seulontatermi auttaakseen ihmisiä etsimään OnlyFans-tilejä. Selitä kaikki toiminnot ja saat blogin aallonpituudet, jotka annat! Kerro ihmisille säännöllisesti kaikki yleiskatsaukset – kuvat ja videoitat joka viikko, 5-7 kertaa viikossa, joka päivä jne. – jotta he ymmärtävät, mitä voi odottaa.

Suosittelemme tähän onlyfanssuomi.fi biografiaan aina muutaman emojin lisäämistä ja listaamista myös muista harkittavista palveluista. Auttaa hajottamaan tekstiä ja antaa väriä ja tunnistaa sinut tilillesi. Jos suoritat tietynlaisia ??Onlyfans-postauksia tai täydennät tiettyä markkinarakoa, sinun kannattaa selvittää, mitkä ovat biossa. Myös lähes kaikkien muiden ominaisuuksien, kuten PPV:n tai miehyyskustannusten, esille tuominen on tarpeen. Kerro hyvin selkeästi, mitä artikkeleita sinulle lähetetään Onlyfans-jäsenyydestä.

onlyfans creators search

Oma bio on jakaa profiilisi ympärille tulevien sivujen kanssa juuri sitä, mitä tarjoat. Totta puhuen, ei tarvitse olla sanaseppä kirjoittaakseen OnlyFans-profiilin toimintahäiriön. Se ei nyt tarkoita, että voit käyttää kaikkia vaiheen 1 100 merkkiä – on erittäin tärkeää pitää huolta elämästäsi ja siitä, että olet makea. Voit myös mennä askeleen sen jälkeen ja miettiä syitä, joiden vuoksi käyttäjät hallitsevat sinua enemmän muita perustajia omalla markkinaraollasi. Se bio on erittäin parannettu, jos sinulla on OnlyFans (ja Yahoo) hakukoneet.

Tässä on muutamia omia temppujasi ja vinkkejäsi perustajille, jotta voit luoda paremman elämäkerran, jotta voimme näyttää sinulle tilanteita, joita voit tarkastella.Pidä elämäkerta uusimpana ja saatat liittyä niihin säännöllisen päivityksen vuoksi uusimpiin sisällön parannuksiin. Testaa joitain muita bioja ja tarkkaile, mikä resonoi paremmin yleisösi kanssa. Me kaikki haluamme jakaa omia ideoitamme emojien ansiosta, eikö niin? Tasapainoinen hymiöiden käyttö elämäkerrassa antaa niistä vain vähän vaikutelmaa, ja voit ilmaista. Mutta älä laita liikaa niitä estämään ja sitten tee heidän tekstiviestistään sotkuinen ja hämmentävä.

Kuvausteksti on ensimmäisten parien joukossa, joita ihailijat huomaavat, mikä on paljon parempi varmistaa, että se pysyy lyhytaikaisesti. Varmista, että elämäkerrassasi on vakuuttava erittely siitä, mitä olet. Jos olet OnlyFansin jäsen, yksi tärkeimmistä asioista, jonka haluat tehdä, on tehdä upea vakuuttava elämäkerta. Kuten monet muut OnlyFans-ominaisuudet – on aina hyvä idea vaatia markkinoillasi “menestyneitä” sisällöntuottajia saamaan inspiraatiota. Hyödynnä OnlyFans-jäsenyyttäsi ajoneuvon vierailijoiden ohjaamiseen ja voit viettää häitä muiden ohjelmien ohella. Voit mahdollisesti yhdistää kaikki sosiaalisen verkoston kaupat, jotka ovat sinulle tärkeimmät, ja ohjata yleisöä online-sivustoon, muuten podcastiin.

onlyfans customer service

Vastuuvapauslauseke ehkäisee usein piratismia, mutta se ei estäisi sitä kokonaan. Ennen elämäkertasi kirjoittamista sinun tulee lukea, mikä luettelo 161 estetystä termistä. OnlyFans käyttää lauseita päättääkseen, mihin profiileihin ilmoittaa ja mitkä ovat parhaat paikat, joissa voit asettaa sinut yritystietoihisi.Voit joskus lisätä todennäköisyyttä löytää läpi leikkimällä elämäkerrassasi markkinoihin liittyvillä termeillä.

Tästä syystä on hyödyllisintä pitää huolta elämäkerrastasi, jotta voit saada kaksi lausetta. Hymiöillä leikkiminen elämäkerrassasi on loistava hoitomuoto, jolla voit korjata sen, erottaa seinärakenteen tekstistä ja varmistaa, että se yhdistyy omaan erityiseen markkinarakoasi. Sellaiset henkilöt, jotka ovat myös alistuvalla tai houkuttelevalla erityisellä markkinaraolla, voivat jopa pitää hauskaa emojien kanssa kohtaamalla.

Kuten kaikilla OnlyFansin osa-alueilla – se on aina hyvä idea ja löytää inspiraatiota markkinoiden voittaneilta postauksilta. OnlyFinder käyttää tekstiä pois onlyfans biosista näyttääkseen profiileja, jotka keskittyvät minkä tahansa tyyppisiin jonkun katseisiin OnlyFinderissä. Niistä YouTube-elokuvista, jotka auttavat sinua ihmisten alentamisessa ja likaamisessa, pienempiä on enemmän sosiaalisen verkoston internetissä.

onlyfans banned words

Mahdolliset ihailijat haluavat tietää mitä he voivat odottaa rekisteröityessään. He voivat tarjota sinulle arvokkaita mielipiteitä siitä, mikä toimii, ja sinä annat sen, mikä ei toimi. Tämän suorittaminen voi olla varsin hyödyllistä kannattavan bion luomisessa. Ja tee juuri niin saadaksesi korkeita luonnollisia faktoja – pyydä vain muita perustajia. 1 000–10 000 joku hakee kuukausittain “quick western only -fanit”. Koska käsittelet mahdollisia kannattajia henkilökohtaisella menetelmällä, pystyt parantamaan uusiutumisastettasi ja pysymään upouusi lukuisissa useimmista muista tavoista, joita voit haluta.

Kokemuksemme mukaan monet tilaajat halusivat ihmisiä, joiden kanssa voit kommunikoida ja tuot paljon enemmän voittoa uusimmalla DM:llä riittävä syy PPV-blogeihin kuin pelkät jäsenyydet itse. Btw, näistä hakusivustoista tulee yhä suositumpia. Valtava määrä ihmisiä, jotka tekevät hakuja näiltä verkkosivuilta, löytävät joka päivä sellaisen sisällöntuottajan, josta pitävät.

OnlyFansin elämäkerta on ensisijainen osa sinun ja blogiesi julkaisussa profiilien auttamiseksi. Tämän seurauksena on tärkeää kokeilla yksilöiden resursseja ja menetelmiä kiinnostavan OnlyFans-bioksen kirjoittamiseen. Siinä tapauksessa, että pieni asia toimii sinulle, usko, että palkkaamalla itsenäisen bloggaajan online-järjestelmästä selviää tehtävästä. OnlyFansissa on kyse jäsentyytyväisyydestä, toiveista ja sinun hyvinvoinnistasi. Tämä on se, mitä OnlyFansin elämäkerrassa on käsiteltävä – nimityskriteeri.

onlyfans banned words

Pidä jäykkä; tutkimme asiaa jonkin ajan kuluttua. Hoitoelämäkerran tekeminen ei ole vaikeaa henkilöille, jotka ponnistelevat hyvin jäsennellyllä tavalla. Oletko koskaan kuullut sanaa, kuva on ehdottomasti tuhannen sanan arvoinen?

Mitä tulee olemaan biossani?

Varmista, että se pysyy lyhytaikaisesti; Joka tapauksessa tilaajista ei tule mitään, ja voit nauttia upeista blogeistasi. Kun vaikutelma ei ole inspiroitunut, löydä halu useista urasi eniten kehutuista keksijistä. Älä vain simuloi niiden sisältöä tuoda syvemmälle sukellusta sinun tarkalleen, mitä tarkoittaa, että ne erottuvat ja luoda siinä. Auttaa pääsemään alkuun valitsemalla tärkeimmät asiat, jotka tekevät biosta houkuttelevan yleisöä. sitten ne tarjoavat hyödyllistä järkeä tiedottaa myös omasi. Sen osoittaminen, että olet energinen kirjailija, jonka seuraaminen saattaa olla kannattavaa, voi antaa katsojille paljon enemmän halua osallistua siihen, mitä odotat verkkosivullasi. Upouusi kypsä blogiyritys on äärimmäisen aggressiivinen paikka, joten luojan omistaminen erottuu joukosta muutakin kuin vain samanlaista.

Tee muutoksia OnlyFans-biografiaan normaalisti tarpeen mukaan pitääksesi ihailijasi tiedossa, mitä OnlyFans-maineessasi tapahtuu. XFans Center tarjoaa myös täysin ilmaisia ??ja sinulle maksettuja tilauspaketteja niille, jotka tarvitsevat Onlyfans-promootiota. Joka päivä valtava määrä ihmisiä pois maista, esimerkiksi usa, Australia ja myös britit. XFans Centerin avulla voit luoda jäsenyytesi huomattavasti halvemmalla kuin vaihe 1 24 tuntia.Se ei koskaan yritä teeskennellä, että siitä tulee joku, joka ei ehkä ole, ja tällä tavalla se rakentaa tehokkaan yleisön.

onlyfans careers

Tuoreet tärkeät tekijät ovat yhä avoimempia oman markkinaraon suhteen, ja voit julkaista artikkeleita, jotka heijastavat ainutlaatuista luonnettasi ja viestivät siitä, kuinka tärkeät ihailijat saavat tilaamisen ansiosta. Käytä niche-erityistä lausetta elämäkerrassa, joten OnlyFans on myös paras hakemisto ja suosittelet vahvasti heidän maineensa auttamaan profiileja, jotka yrittävät löytää tällaista sisältöä. Heidän elämäkertansa tuo ikkunan identifioitumiseen, hyvinvointiin sekä siihen tunnelmaan, jonka tarjoat faneille. Joten se tuottaa yhteyden tunteen ja voit muodostaa yhteyden luojaasi – riippumatta siitä, saapuvatko he vain sivullesi vai eivät. Aseistettuna upouudella ten biografialla tai muilla yllämainituilla faktoilla, voit ehkä tehdä siitä kauden, jolloin aloitat lopulta oman OnlyFans-tuntuksesi. Tarvitset vain kauppiastilin, joitain tappavia artikkeleita ja voit tehdä sen.

? Käsittelemme kaikki omat DM:ni yksilöllisesti ja annan myös maksettua DM-seksting-koulutusta. Useat muut isommat tekstikirjoituksen elementit ovat sähköolosuhteiden hyödyntäminen, jotka auttavat sinua stimuloimaan vetovoimaa, tunteita ja mielipiteitä, jotka sopivat mahdolliselle rakastajallesi. Huumori voittaa yleensä miehiä, ja rakentamalla tämän tyyppisen yhteyden heidän ihailijoihinsa hän todennäköisesti käyttää enemmän rahaa sinulle.

  • Sosiaalisen verkostoitumisen uusi tyyli ja säännökset muuttuvat jatkuvasti, ja tämä tarkoittaa, että joustavuus ja muutoksesta tuleminen ovat tärkeitä saavutusten perustaa.
  • Poistu kevyestä tilasta pitääksesi tekstin yleisön ystävällisenä.
  • OnlyFans tarjoaa joukon sivuja, ja kaikenlaiset eivät yleensä ole sanaetuja.
  • XFans Center tarjoaa nyt 100-prosenttisesti ilmaisia ??ja maksettuja jäsenpaketteja niille, jotka tarvitsevat Onlyfans-hanketta.
  • Juuri ennen elämäkerran julkaisemista on paljon parempi arvosana, että luet ehdottomasti oman tekstiviestisi.

Vaikka tämä on helppo vinkki, se on erittäin tehokas, koska napsauttaa kaikki oikeat laatikot. Se on vieraanvarainen, opettavainen, ja siinä on myös matka-askel. Alla on lueteltu muutamia menetelmiä innostuneen OnlyFans Bio one build -kahvan muodostamiseen.

Laita verkkosivuille linkkejä sosiaalisille ryhmille

Tuoreen alustan NSFW-aliredditit ovat ihanteellisia OnlyFansien luomiseen. Et yksinkertaisesti voi odottaa sopivaa aikaasi menestyäksesi – sinun on tehtävä dynaamisia ponnisteluja yleisön parantamiseksi. Profiilit, joiden mahdollisuus oman maineesi tasalla, saavat vain vähän tietoa päätöksentekoon.

how does onlyfans work

Listaa kuukausittaiset rekisteröintihinnat ja korostaa erityisetuja tai saada fanit pääsyn esimerkiksi PPV-teksteihin, suorakeskusteluun, personoitujen blogien tarpeisiin jne. Kuka tahansa muu jakaa jokapäiväistä kuitenkin ensisijaisesti varusteltu ja voit tehokas kysymys. Jos olet ollut kiinnostunut uudesta OnlyFans-järjestelmästä sekä heidän uudesta liiketoimintamallistaan, tee tästä koko vuoden sukellessasi sisällä ja katso, mistä kaikki ovat saattaneet puhua? Kun olet tuoreella sivustolla, josta voit ostaa, tule osa-aikaiseksi ja hyödynnä alustaa parantaaksesi tulojasi, kun olet oppimassa köydet. Unicamente-leikki on aina valinta OnlyFans-alustalla, ja monet osallistujat löytävät saavutuksia etsimällä yöpöytänsä seksileluja, ja voit siirtyä heiltä heidän saapumiseensa. Yksin nauttiminen ei kuitenkaan ole kaikki, mitä järjestelmässäsi on, ja kun meidän pitäisi tehdä jotain paljon enemmän, voit aina tehdä synergiaa oman lähimmän ja seksuaalisimman perheesi kanssa.

Hyvin, alkaa harjoitella. vitsejä, jotta voit tehdä sen ja aloittaa niiden sisällyttämisen seksikkäällä koukulla. Saadaksesi osuvia termejä, voit sijoittaa takaisin maksettuihin tai laiminlyönneisiin avainsanojen etsintälaitteisiin Internetiin. Muut vaihtoehdot ovat yleensä seo-ammattilaisen palkkaaminen verkkojärjestelmistä, mukaan lukien Upwork, ja voit saada Fiverriltä suuret pistemäärät OnlyFans-elämäkertaasi. Vaikka et ole tietoinen, OnlyFansilla ei aina ole sivuston sisäistä hakualgoritmia.

Sen sijaan se sisältää upeita OnlyFans bioideoita elämäkertasi parantamiseksi, jotta voit kasvattaa tiliäsi ja lisätä myyntiä. Sinun ei tarvitse käyttää kumpaa täyttä asiaa, mutta suosittelen, että sinulla on vähintään sata sanaa, jotka auttavat Yahoo-hakutuloksissa. Voit muuttaa omaa profiiliasi OnlyFans-hakukoneilla, oli useita sanoja, jotka liittyvät omaan markkinarakoon.

Oma henkilökohtainen opiskelusi oli aina palvelua tämän upean sivuston aikana, käsitellä pankkitilillesi pääsyä sekä useimmat muut tietosuojakäytännössämme selostetut tavoitteet. Se on melko äärimmäisen tärkeä osa heidän Onlyfans-verkkosivuaan, koska se on ensimmäinen asia, jonka kaverit löytävät. Kun biossasi on jonkinlainen estotekstiviesti, tämä voi olla kahlaamista. Jos etsit OnlyFans-bioinstanssia, joka auttaa sinua inspiroimaan sinua, tai jos etsit myös todistettua OnlyFans-biosisältöä sisältävää teemaa, olen suojannut sinut. Se on melko äärimmäistä profiilisi visualisoinnille ja voit suojata valokuvasi liittymistä omaan elämäkertaasi. Esimerkiksi kun olet kuntoilun ystävä, uusien suojakuvien tulee olla samanlaisia ??kuin erinomaisen kuntoilijan.

Kirjaudu sisään päästäksesi paljon mukavampaan

be successful on onlyfans

Puran ne kuitenkin vähäteknisessä chatissa ja päätän kuinka luoda tappajaelämäkerta oikeilla neuvoilla. Oma OnlyFans-elämäkertasi on ensisijainen raportti hahmosta, jonka esiintyy varmasti levy-yhtiösi jälkeen. Vain 160 merkin pituisena sinun tulee varmistaa, että viestisi on todella akateeminen ja houkutteleva. Varmista vain, että et käytä linkkejä järjestelmiin paikkaan, jossa jaat täysin ilmaista sisältöä, joka kilpailee OnlyFans-yksinoikeutesi kanssa. Laita verkkosivustolinkkejä sosiaalisen verkoston tileillesi Myspace-, Instagram-, TikTok-, YouTube- tai vastaavaan tapaan, jotta voit ohjata OnlyFans-liikennettä heidän lähes jokaiseen muuhun Internet-läsnäoloon.

Jos olet huolissasi sisältösi uudelleenjulkaisemisesta, kuvittele, että sisällytät elämäkertaasi ensimmäisen oikeuden vastuuvapauslausekkeen. Tämä ei estä täysin piratismia, mutta se saattaa kuitenkin estää ketään tekemästä tätä. Emojit voivat lisätä kuvaukseen vain vähän ilmaisua ja pidät jäsenet kiinnostuneina. Hymiöiden liiallinen käyttö voi kuitenkin tehdä mainehaustasi sotkuiseksi ja amatöörimäiseksi.

Mutta kaikki mitä päätät käytettävyydestäsi koskien DM-viestejä, mainitse ne OnlyFans-elämäkerrassasi. Lopuksi totean, että on tärkeää kirjoittaa hyvämaineinen OnlyFans-biokuvaus varmistaaksesi asiakastyytyväisyyden ja pitkän yhteyden häneen. Jäsenmaksut ovat ensimmäinen palkkio, joka sinun on ehdottomasti maksettava sivuilta, jotta voit katsoa viestejäsi, viitaten uusimpaan palkkioon, jota he todella epäröivät luoda. Tämän vuoksi, vaikka olet eri kirjoittaja sivustolla, usko, että hyvän maksun asettaminen sivuille ei ole vaikeaa kuluttaa.

Pelaa roolia siitä, kuinka tarkasti yleensä lähetät viestejä. Sinun ei tarvitse olla “negatiivinen” tämän suhteen, riittää, kun ilmaiset, että saatat julkaista vihjailevaa sisältöä. On vaihe 3 useimmat muut seikat, jotka on otettava huomioon luodessasi erinomaista biografiaa.

onlyfans account recovery

Suunnilleen askel yksi ja voit tehdä kymmenentuhatta ketä tahansa hakusanalla “pienet kaukoidän fanit” kuukaudessa. Joten subit pelleilevät eri tavoilla saada perustajia, mukaan lukien etsiminen Googleen ja näkyminen OnlyFans google -sivustoilla. Taitoa pitää hauskaa tarjotuilla ehdoilla kutsutaan “copywritingiksi” perinteisessä myynnissä.

[artikkeleideni versioideni] lisäksi löydät sivultani ajankohtaisia ??kurkistushetkiä, eksklusiivisia kampanjoita ja interaktiivisia Q&A-opasteita.Olen jatkuvasti katseltavissa ja voit ehdottaa, älä epäröi lähettää itselleni viestiä tietosi tai tiedustelusi kanssa. Minulle tarjotaan yleensä uusimpia yksityiskohtia ja saatat saada tietoa, älä mieti kahdesti tyydyttääkseni itseäni, jolla on vaatimuksia tai huolenaiheita. Haluat tietää, mitä meteli on elämäkerroista OnlyFansiisi. Tosiasia on, että Posts Creatorsin biosissa on valtava osa, mukaan lukien erinomaisten ensimmäisten ajatusten tekeminen OnlyFans-sivuilla.

Käytä Hakukoneoptimointilausuntoa OnlyFans-elämäkerrassasi

Tässä artikkelissa on lisää OnlyFans-elämäkertatietoja ja esimerkkejä, jotka auttavat sinua maksimoimaan OnlyFans-sivusi. Esimerkiksi googlesta voit ostaa mainoksen ja saada sivun näkymään ylhäällä useiden vainfans-hakukoneiden, kuten googlen, uusimmissa listauksissa. Vangitse motivaatio pois tehokkailta perustajilta omalla markkinaraollasi – etsi heidät verkkosivustoillesi, mukaan lukien OnlyFans Research. Huomioi ehdottomasti lähes kaikki muut tekijät, vaikka – heidän tietojensa plagiointi ei ole siistiä. Toimiessaan Bingin tavoin näillä sivustoilla on taipumus listata aiheeseen liittyviä OnlyFans-julkaisujen perustajia etsiessään. “5 1 kuukausi on sinun käytössäsi niin se paksu naisten ? maailma.

Monet näistä ehdoista eivät kuitenkaan aina ole erityisiä, erittäin merkittäviä tai sopimattomia. Et missään tapauksessa haluaisi käyttää häntä omassa OnlyFans-elämäkerrassasi. Todennäköisesti huomaat lisäksi, että muutamat paremmat OnlyFans-biot toimivat monissa ongelmissa, joista olemme täällä puhuneet.

average onlyfans income

Suosittelen, että asetat toimintakehotuksen aikaisimpaan 70 kirjaimeen, koska kaverit ovat epärealistisia auttamaan sinua aina ymmärtämään pitkää myöhempää. Voisin myös lisätä hyvän toimintakehotuksen suurimmassa osassa kaikesta, mitä heidän elämäkertaansa on painettu. Onlyfanit paljastavat vain ensimmäiset 75 sähköpostiviestiään, joten tuhlaat tilaa myös tervehtimisen takia. Kun olet lisännyt elämäkerran, älä anna sen levätä, sillä se on hetken kuluttua.

Joka tapauksessa se on ensimmäisiä ongelmia, joihin sivut törmäävät, kun ne avaavat materiaalin luojan sivun ohjelmallesi. Covidin vuoksi vain fanien tekijöiden ulottumattomissa, sinun tulee varmistaa, että teoksesi loistaa varmasti yhtenä monista. Ensimmäiset ajatukset yrittävät voimakkaita; muutamassa hetkessä kaikki mielemme voivat myös olla jo suunnitellut mielipiteen, josta olemme nähneet. Tekemällä sen kriittisen viestien tuottajille, kuten itsellesi, erottaa itsesi ja saatat ottaa potentiaaliset yleisöt, joilla se on, on ainutlaatuisia näkökulmia ja tuotteita. Kuten monet melkein kaikki muutkin järjestelmät, OnlyFans tarjoaa sinulle muutaman reitin, jotka tulevat vastaanottamaan – mahdollisesti hakupubista tai jopa opastetusta ruokailusuunnitelmasta.

Silmään houkutteleva fontti on “räjäyttää” heidän profiilinsa ja voit kiinnittää heidän huomionsa näiden henkilöiden aikana muutaman sekunnin kuluttua sinun pitäisi saada nämä jatkaaksesi lukemista. Pohjimmiltaan haluamme mainostaa verkkosivuasi varmistaaksemme, että elämäkertaa ymmärtävät ihmiset ymmärtävät, mitä odottaa ja mitä he saavat aikaan. 1, koska hän on loistava vitun laiska lukija… kaveri haluaa nopean yleissuorituksen, ja sitten hän inhoaa sitä, kun tietty mestari vaatii kolmesataa profiilia selittääkseen tarkalleen, mitä on vangittava noin kolme. Mukana olevat uudet perusasiat tekivät minusta henkilökohtaisesti, Cynthiasta, tiukan, lihavan tuulettimen, joten voit olla aurinkoinen, kestävä yrityksen omistaja.